קייל ותפוחי אדמה
רבקה נוק מדריכת טיולים, ועל הדרך נהנית לשתף אותנו במטעמים שמכינה ומצלמת.
למידע נוסף על Rebecca Nok
והפעם, אם גידלתם קייל, תפוחי אדמה וסלרי בגן הירק, זה בשבילכם
קבלו מתכון נחמד עם קייל -
[נשרף לי קצת, זה מוסיף לטעם]
מה ברשימה
קןביות תפוחי אדמה מבושלות במעט מים
בצל - חצאים, רבעים - פרוס דק (לא מדי)
קייל - אפשר להפריד את הגבעול מהעלה, לקצוץ
סלרי - לחתוך את הגבעולים לפרוסות
[אפשר גם פלפל חריף]
שמן זית, מלח, פלפל
ומה הדרך
את תפוחי האדמה מבשלים במעט מים ומלח.
במחבת גדולה -
שמן זית + בצל - מרככבים קצת
מצרפים לאחר דקותיים את הסלרי ואת גבעולי הקייל הקצוצים.
לערבב קלות תוך כדי הבישול
לאחר 5-8 דקות לצרף את העלים של הקייל - קצוצים, לטעמכם.
עוד כמה דקות לריכוך עלי הקייל ואז מצרפים את קוביות תפוחי האדמה.
מתבלים במלח ופלפל טחון טרי
אם חסר מים - מצרפים מעט ממי הבישול של תפוחי האדמה.
שימו לב להנמיך את הלהבה בשלב זה - ערבוב ועוד כמה דקות בישול יחד
זה טעים....... כל כך טעים... ממש 'מזון מנחם'
בתאבון
למתכונים של Rebecca Nok ליחצו על השם Rebecca Nok המופיע בראש הכתבה,
או רישמו Rebecca Nok בשדה החיפוש בראש הדף.